Kerkoni bashkepunim me Tranzit?

 

Tranzit eshte i hapur ndaj ofertave te ndermjetesimit nga partnere, ndermjetes, broker, agjente te cilet mundesojne njohje me individe ose shoqeri qe kerkojne financim per shuma te medha.

Komisionet e ndermjetesimit jane konkurruese dhe diskutohen sipas rastit.

Nese jeni te interesuar te bashkepunoni me Tranzit, kontaktoni tek:

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2249136